INGREDENTES:
3
ovos
150
g. de azucre
1
iogur natural
70
mililitros de aceite
225
g. de fariña de reposteria
raiadura
de limón
UTENSILIOS:
Bol
de cristal
Molde
Unha
batidora con barillas
PASOS:
1º.-
Batemos no bol o azucre e os ovos hasta obter unha pasta esponxosa.
2º.-
Agregamos o iogur , o aceite e a raiadura do limón, batemos de novo
.
3º.-Agregamos
a fariña pouco a pouco e seguimos batendo hasta obter unha masa fina
e sen grumos.
4º.-Collemos
manteiga e untamola coas mans polo molde.
5º.-Vaciamos
a masa no molde e metemola no forno a 170º C. e quitámolo do forno
cando este totalmente dorado.
3 comentarios:
Hola a todos/as son Carla Otero:
Eu recomendo o biscoito que fixo Iria, porque e moi doado de facer, leva un montón de cousas boas para estar sans e nutridos.
Ensinounos a facelo a miña nai e agora facemolo niña irmá máis eu soas, podemolo tomar ben no almorzo ,despois de xantar ou de cea con un pouco de leite.
En definitiva a entrada que fixo Iria no blog e moi útil.
Recomendovos a todos/as que si non o fixestes, intentedes facelo, xa que de seguro vos vai a maravillar!
Bicos e apertas a moreas!
Carla
Eu recomendo esta receita que fixo Iria e moi doada. Cando a facemos nos na casa sempre ten éxito e está riquísima.
Probádea vós.
Lara
Ola, son Mateo Barral. Penso que a receita está moi ben explicada. O biscoito está moi rico, é moi doado de facer é ó ser caseiro é moito máis saudable. Eu, ademais do que comenta Iria, engadiríalle un puñadiño de noces que ademais de darlle un toque moi sabroso son unha fonte de omega tres. Recoméndovos que o fagades, así os vosos almorzos estarán deliciosos.
Publicar un comentario