xoves, 2 de abril de 2020

Tarta de coco

Hoxe para entreternos un pouco traiovos una receita moi sabrosa e fácil de preparar sempre pedide axuda os maiores .
Ingredientes:
- Caramelo Royal
- Bizcochitos Sancho Panza
- Azúcar
- Cuajada (cada 1/2 Litro 1 sobre)
- Leite (½ litro por sobre)
- Nata de montar
- Coco rallado
- Granitos de colorines ou chocolate
- Cacao en sobre
Preparación:
1º Poñemos nunha bandexa o caramelo espandido e por encima os bizcochos cubrindo todo o fondo.
2º Eu neste caso vou usar 2 litros de leite, poñemolo a ferver, separando un pouco, no cal vamos a votar os sobres de cuajada (neste caso 4) e esta mezcla añadimola o leite fervido, e deixamos que ferva todo novamente. Temos que añadir azúcar o gusto. Deixamolo enfriar 2h.
3º Montamos a nata con azúcar e espandemola por encima. Logo espolvoreamos o cacao, o coco e os granitos de chocolate.
4 º Metemola de novo no frigorífico 2 ou 3 h. e xa ta lista para comer. Ummmm!!! a disfrutala
Iago M.

Ningún comentario: