Hoxe
para entreternos un pouco traiovos una receita moi sabrosa e fácil
de preparar sempre pedide axuda os maiores .
Ingredientes:
-
Caramelo
Royal
-
Bizcochitos Sancho Panza
-
Azúcar
-
Cuajada (cada 1/2 Litro 1 sobre)
-
Leite (½ litro por sobre)
-
Nata de montar
-
Coco rallado
-
Granitos de colorines ou chocolate
-
Cacao en sobre
Preparación:
1º
Poñemos nunha bandexa o caramelo espandido e por encima os bizcochos
cubrindo todo o fondo.
2º
Eu neste caso vou usar 2 litros de leite, poñemolo a ferver,
separando un pouco, no cal vamos a votar os sobres de cuajada
(neste caso 4) e esta mezcla añadimola o leite fervido, e deixamos
que ferva todo novamente. Temos que añadir azúcar o gusto.
Deixamolo enfriar 2h.
3º
Montamos a nata con azúcar e espandemola por encima. Logo
espolvoreamos o cacao, o coco e os granitos de chocolate.
4
º Metemola de novo no frigorífico 2 ou 3 h. e xa ta lista para
comer. Ummmm!!! a disfrutala
Iago M.
Ningún comentario:
Publicar un comentario